Svjetska pijanistica koju prate milijuni snimila spot na Biokovu, pogledajte prizore

Foto: Marko Andrijašević

SVJETSKI poznata pijanistica Lola Astanova, koja ima preko 1.3 milijuna pratitelja na Instagramu, objavila je spot, sniman prošlog lipnja na vidikovcu Skywalk u Parku prirode Biokovo. Pijanistica je izvela piano verziju pjesme Clocks britanskog benda Coldplay na visini od 1228 metara iznad mora, a spot je pregledan više od 18 tisuća puta otkako je objavljen.  

Astanova je prošle godine boravila u Hrvatskoj, a svirala je na završnici turnira ženskog turnira WTA Makarska Open. Spot je snimljen na inicijativu direktora turnira Feliksa Lukasa.  

"Savršen spoj moćne planine i mora, impresivna Nebeska šetnica na kojoj Lola Astanova demonstrira veličinu svojeg talenta ostavljaju bez daha i definitivno su najbolja promocija Makarske i Hrvatske u svijetu", istaknuo je.  

Inače, Lolini spotovi na YouTubeu imaju više od 15 milijuna pregleda, a prema prvim komentarima, njezini obožavatelji su oduševljeni. 

"Lola, koja sjajna lokacija za video! Briljantna izvedba, fantastična priroda! Divni ste, glazba je meka i nježna, mjesto je rajsko", jedan je od komentara pratitelja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.