Svijet prvi put bira najljepši anus

Foto: Instagram

PROIZVOĐAČ seksualnih igračaka Autoblow organizira prvo svjetsko natjecanje ljepote anusa.

Tri osobe s najljepšim anusom podijelit će nagradu od 10.000 funti, a jedan od njih će 8. studenog ponijeti laskavu titulu kraljice ili kralja anusa svijeta.

Vlasnik kompanije, Brian Sloan, objasnio je da ovim natjecanjem želi saznati postoji li uopće lijep anus. U natjecanju mogu sudjelovati i žene i muškarci.

Nije slučajno ni što se ovaj izbor ljepote poklapa s američkim izborima za predsjednika.

"Nadam se da će se svi Amerikanci na ovom izboru zagrijati za predsjedničke izbore 8. studenog. Pozivam i sve ljude svijeta, posebno one koji nisu iz demokratskih zemalja, da sudjelovanjem u izboru za najljepši anus dožive jedinstven okus našeg američkog demokratskog procesa. Ovaj izbor je konstruiran da bude što više nalik predstojećim predsjedničkim izborima. Tako sam sretan što će ljudi svih nacionalnost, rasa, religija i kultura moći zajedno glasati o ljepoti svojih anusa", izjavio je Sloan.

Ovo nije prvi put da Autoblow organizira natjecanje ove vrste. Prošle godine su birali najljepšu vaginu. Žene su na stranicu uploadale fotografije svojih vagina, a korisnici su glasali za najatraktivniju. Cilj je bio odrediti kakve vagine muškarci preferiraju, a pobjednice su iskoristili za dizajn svog novog proizvoda.

Pa ako mislite da je baš vaše "mjesto gdje sunce ne sija" najljepše na svijetu, informirajte se o načinu sudjelovanja ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.