Supruga slavnog glumca preminula nakon šest godina borbe s rakom

Foto: Getty Images

SUPRUGA Vinnieja Jonesa preminula je nakon šest godina borbe s rakom, pišu britanski mediji.

Tanya Jones preminula je u 54. godini u njihovom domu u Los Angelesu, potvrdili su iz menadžmenta bivšeg omiljenog nogometaša koji se prometnuo u glumačku zvijezdu. Iza sebe Tanya je ostavila ožalošćenog supruga te njihovo dvoje djece.

"Tanya je preminula u miru u obiteljskom domu okružena Vinniejem, njihovom kćeri i drugim članovima obitelji", priopćili su. "Vinnie i obitelj traže privatnost dok prolaze kroz razumljivo razdoblje žalosti tijekom ovih teških vremena."

Embed from Getty Images

Godine 2013. Vinnie je otkrio da i on i Tanya boluju od melanoma, najtežeg tipa raka kože. Tanya, koja je podvrgnuta hitnoj transplantaciji srca sa samo 21 godinom, već je dva puta liječena od raka vrata maternice.

Embed from Getty Images

Vinnie je pronašao kvržicu ispod oka i pregled je pokazao da ima maligni melanom. Tanya je otkrila isto i protiv zloćudne bolesti borili su se zajedno. "Tanya je već neko vrijeme bila bolesna. No posljednja dva ili tri tjedna stanje joj se jako pogoršalo", rekao je izvor.

Embed from Getty Images

Vinnie i Tanya vjenčali su se u Watfordu 1994. godine. Preselili su se u Los Angeles kad je Vinnie odlučio nastaviti karijeru u glumi. Debitirao je 1998. u filmu Guya Ritchieja "Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške" ("Lock, Stock and Two Smoking Barrels"), u kojem je glumio mafijaša.

Pojavio se i u filmovima kao što su "Snatch", "Mean Machine" i "X-Men: The Last Stand". Na jesen se trebao pojaviti u "Celebrity X-Factoru", no očekuje se kako se sad to neće dogoditi. "Već se neko vrijeme zna da će sudjelovati, ali s obzirom na okolnosti, to se vjerojatno ipak neće dogoditi", kaže izvor. "Svi su shrvani zbog njega i njegove obitelji."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.