Supruga Brucea Willisa podijelila dirljiv video s glumcem: "On je moj najveći fan"

Screenshot: Instagram

Emma Heming, supruga Brucea Willisa, podijelila je na Instagram storyju video koji je nastao prije nego što je holivudskom glumcu dijagnosticirana demencija. "Kakva je ovo uspomena na Instagramu? OMG, moj najveći fan. Zaljubljena sam u njega", napisala je u opisu.

Na videu je snimljen 67-godišnji Bruce kako čita pohvale njezinog brenda koje je objavio jedan američki portal. "USA Weekly, intervju s Emmom Heming Willis, osnivačicom i izvršnom direktoricom Cocobabe", pročitao je glumac, a ona ga je pitala što kaže na to. "Oduševljen sam", odgovorio joj je.

Podsjećamo, nakon što je obitelj Brucea Willisa u ožujku 2022. objavila da je glumcu dijagnosticirana afazija i da će se povući iz glume, sada je otkriveno da je glumcu postavljena nova dijagnoza te da boluje od demencije.

Obitelj podijelila novosti o njegovom stanju

"Otkako smo objavili Bruceovu dijagnozu afazije u proljeće 2022., Bruceovo stanje je napredovalo i sada imamo specifičniju dijagnozu: frontotemporalna demencija (poznata kao FTD). Nažalost, problemi s komunikacijom samo su jedan od simptoma bolesti s kojom se Bruce suočava. Iako je ovo bolno, pravo je olakšanje konačno imati jasnu dijagnozu", napisala je njegova obitelj u izjavi na web stranici Udruge za frontotemporalnu degeneraciju.

Vijest, zajedno s fotografijom svog oca, na Instagramu je podijelila i Rumer Willis.

"Neizmjerno smo zahvalni za svu ljubav i podršku koju nam pružate i u duhu toga željeli smo vam dati novosti o našem voljenom suprugu, ocu i prijatelju jer sada imamo dublje razumijevanje onoga što on proživljava", napisala je.

Unatoč bolesti, izvor tvrdi da Bruce još uvijek prepoznaje glas bivše supruge Demi Moore.

"Demi je u stalnom kontaktu s Bruceom. Koristi svaku slobodnu priliku da provede vrijeme s njim. Ako nije uz njega, zove ga kako bi Bruce čuo njen glas. Bruce ne može puno pričati i čini se da shvaća malo od onoga što mu govore", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.