Supetarski vatrogasci gledali meč Stipe Miočića pa od srca slavili nakon pobjede

Foto: Facebook

VATROGASCI DVD-a Supetar u ranim jutarnjim satima u nedjelju pratili su nevjerojatnu borbu Stipe Miočića koji je nokautiravši Daniela Cormiera, vratio UFC-ov teškaški pojas.

Snimka vatrogasaca koji su bez daha pratili svaki Stipin potez i slavili nakon njegove pobjede objavljena je na službenom Facebook profilu DVD-a.

"Zna se tko je bio s tobom u oktogonu cijelo vrijeme, tvoji vatrogasci! Stipe Miočić legenda i kralj kaveza, šampion za sva vremena!" stoji uz snimku vatrogasaca.

Podsjećamo, američki Hrvat nije prestao biti vatrogasac u svom Clevelandu ni nakon što je postao UFC prvak. "Vatrogasac sam 10 godina, vrijeme je prošlo u trenu. Volim taj posao, dečki iz postaje su super. Kao braća smo. Ne radim to zbog novca, UFC je moj poslodavac, ali biti vatrogasac je moja ljubav i strast. Ako nikad niste ušli u požar ili spasili nečiji život, onda to nikako ne možete razumjeti. Volim biti vatrogasac i pomagati ljudima. Radio sam naporno kako bih postao vatrogasac da bih odustao od toga", rekao je jednom Miočić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.