Sumnjičava Tanja Dragović više ne ispušta Gorana Ivaniševića iz vida

SUPRUŽNICI Tanja i Goran Ivanišević ne odvajaju se jedan od drugoga čak ni kad je u pitanju teniski turnir PBZ Zagreb Indoors, na kojem manekenka svojeg supruga prati u stopu. Dok je bivša tenisačica Iva Majoli, teniske mečeve gledala u društvu prijatelja ili pak sama, Ivanišević se bez svoje Tanje nije pojavio niti jednom.

Na jučerašnjom hrvatskom okršaju između Marina Čilića i Ive Karlovića, u kojemu je pobjedu uvjerljivo uzeo mlađi Čilić, lijepa Tanja Dragović pratila je svaki pogled supruga te sumnjičavo provjeravala kome se to smješka njezin Goran.

Iva Majoli, ipak, jučer je napokon sjela pored svojeg supruga Stipe Marića dok je posljednjih dana u Dom Sportova dolazila s kćerkicom Mijom, prijateljicom Idorom Hegel ili je meč komentirala s nesuđenim predsjednikom Milanom Bandićem čiju je predsjedničku kampanju podržala.

Osim dobrih odnosa s gradonačelnikom Zagreba, Iva je u dobrim odnosima i s Miroslavom Tuđmanom i njegovom obitelji koji su jučer u društvu Stipe i Ive pogledali meč između Čilića i Karlovića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.