Sud vratio djevojčice zloj majci, njihova reakcija slomit će vam srce

Screenshot: YouTube

U VELIKOJ većini slučajeva u slučaju razvoda sudovi djecu dodjeljuju majkama, a iznimke su samo ekstremni slučajevi, u kojima je majka ovisnica o teškim drogama ili optužena za teška kaznena djela.

Da takva praksa nije dobra pokazuje snimka koja se širi društvenim mrežama. Otac sa snimke i dalje se bori za skrbništvo nad svoje dvije kćeri koje od razvoda žive s majkom i njenim dečkom ovisnikom. Njegov maloljetni sin ih fizički zlostavlja, a za djevojčice nema mjesta u kući pa spavaju u garaži.

Otac Claude Jones podigao je tužbu protiv majke, no sud joj je samo dao upozorenje. Djevojčice su prema odluci sutkinje ostale kod majke, a kako su reagirale na to može se vidjeti na snimci iz 2014. godine.

Razlog zbog kojeg je snimka ponovno postala aktualna je Jonesova nedavna objava da njegova bitka za skrbništvo i dalje traje. Razlog zbog kojeg je snimio plač djevojčica jest želja da ima dokaz kako one reagiraju kad čuju da moraju ponovno ići majci. Iako mu je bilo teško ostaviti ih, pokušao im je objasniti da bi mu u slučaju da ih odvede sa sobom šanse da dobije skrbništvo nad njima bile mnogo manje.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.