Stvarna Pepeljuga traži svoju izgubljenu cipelicu

LOUISE BAWN je 47-godišnja žena iz Bristola kojoj je iz torbice ispala jedna cipela s potpisom Christiana Louboutina. Naime, taj dan na poklon je dobila Louboutinove cipele sa životinjskim uzorkom čija je vrijednost 400 funti. Poželjela je obući ih već istu večer i izaći sa suprugom te njegovim kolegama u obilazak bristolskih diskoteka.

Pošto cipele još nisu bile razgažene, počele su je žuljati pa ih je skinula, umetnula u torbicu i zamijenila laganijim cipelama s ravnom potplatom koje je nosila u slučaju da joj se baš tako nešto dogodi. Iako nije sigurna, Louis pretpostavlja da je cipelu izgubila ili tijekom plesa u diskoteci ili u taksiju na povratku kući.

"Traži se"

"Kad sam cipele vidjela u dućanu samo sam počela zamišljati kako su moje. Jednog dana je moj suprug došao kući s tim cipelama u rukama i 'preko neba' me razveselio poklonom", ispričala je Bawn. Od dana kad je izgubila jednu cipelu Louis je toliko nesretna da je počela lijepiti "traži se" postere po gradu, ispitivati taksiste jesu li oni ti koji su je vozili kući te putem medija nuditi nagradu od 50 funti onome tko joj vrati izgubljeno.

"Kad sam shvatila da sam izgubila cipelu bila sam pretužna. Nazvala sam kuću Louboutin, međutim, rekli su mi da više ne proizvode taj par, tako da je nezamjenjiv", nadodala je nesretna Louise i primijetila: "Osjećam se gotovo kao Pepeljuga. No, za razliku od nje ja već imam svojeg 'princa na bijelom konju', nedostaje mi samo još moja cipelica".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.