Studija: Ovo žene prvo uoče na muškarcu (nije visina)

VELIČINA penisa nije ono što je ženama najvažnije kod muškaraca (ako to već dosad niste i sami shvatili). Pokazalo je to istraživanje australskog sveučilišta provedeno 2016. godine koje se ovih dana ponovno počelo širiti društvenim mrežama. Brian Mautz, Bob Wong, Richard Peters i Michael Jennions htjeli su provjeriti u kolikoj mjeri veličina muškog spolnog organa utječe na privlačnost muškarčevog tijela. 

U istraživanju su se koristili kompjuterski modificiranim fotografijama na kojima su tijelima iste veličine i oblika torza dodavali penise različitih veličina. Utvrdili su da žene uvijek prvo pogledaju oblik muškog torza. Dakle, pokazalo se da je oblik torza ženama najvažnija karakteristika kad "procjenjuju" muškarce.

Pokazalo se i da veličina penisa ima gotovo podjednak utjecaj na privlačnost kao visina muškarca. Upravo su veličina penisa i visina podijelile drugo mjesto u najvažnijim muškim karakteristikama za žene. Pokazalo se da se ženama sviđaju penisi koji su malčice veći od prosjeka. Kao objašnjenje znanstvenici su naveli da im veći penisi sugeriraju "bolje zdravlje i veću snagu" kod muškarca. 

No, naravno, složit ćemo se da ništa nije toliko važno kao karakter... Zar ne?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.