Stroga mama ima bizarna pravila za prijatelje svog djeteta: "Nema dodirivanja"

Foto: Instagram / Screenshot: Imgur

PRIMITI prijatelje svog djeteta na zajednički spavanac nije uvijek lak zadatak. Tako je jedna stroga mama pronašla način da drži stvari pod kontrolom pa je kreirala ugovor koji prijatelji njenog djeteta moraju potpisati kada dolaze kod njih prespavati.

Screenshot ugovora osvanuo je na Redditu, a rigorozna pravila začudila su i razljutila brojne korisnike društvene mreže. Nekoliko pravila koja je istaknula nalažu kako se djeca ne smiju dirati ili škakljati, presvlačiti jedni pred drugima, biti glasni ili se žaliti na ono što im se ne sviđa.

She makes her son's friends sign a contract before they sleep over

"1. Dodirivanje ili škakljanje drugih ljudi rezultirat će trenutnim fizičkim razdvajanjem koje bi moglo potrajati sve dok ne dođe vrijeme za odlazak. To znači da svoje ruke držimo za sebe i podalje od drugih.

2. Mijenjanje odjeće vršit će se neovisno i u privatnom prostoru s pojedincem koji nije u društvu bilo koga drugog. To znači da nema golotinje pred bilo kim drugim.

3. Smetanje, uključujući prekomjernu glasnoću, bilo glasom ili elektroničkim uređajima, rezultirat će obustavom takvih privilegija. To znači da ne smijete vikati, ometati ni 'raspaliti' televizor ili iPad.

4. Žalbe se neće tolerirati. Konstruktivne zahtjeve potičemo mirnim, uljudnim tonom glasa. To znači da čekate moju pažnju i potvrdu prije nego što počnete razgovarati sa mnom", pravila su koja je neimenovana majka navela, a s kojima se svi gosti njenog djeteta moraju složiti ostavljajući svoj potpis.

"Pročitao sam i razumijem pravila i uvjete održavanja druženja u kući gospođice ____ te se slažem da ću u svakom trenutku iskazivati poštovanje. Ako svojim ponašanjem dosegnem i održim ove standarde, uslijedit će dobra zabava i zajednički brunch sljedećeg dana. Ako moje ponašanje bude ispod standarda, druženje se možda u budućnosti neće ponoviti bez ozbiljnog razmatranja i dogovora", stoji na kraju ugovora.

Reditaši su kritizirali anonimnu autoricu ugovora, nazivajući je ludom i prestrogom.

"Ovo je ludo", "Toliko sam zahvalan što me moja mama nikada nije ovoliko kontrolirala", "Sigurno je sranje biti dijete ove žene", "Mrzim ovakve ljude", pisali su u komentarima. "Nimalo me ne čudi da je riječ o gospođici, a ne gospođi", zaključila je jedna osoba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.