Strani mediji iznenadili: "Ovo je novi tajni agent 007"

Foto: Getty Images/Guliver Image

PROTEKLIH nekoliko godina obožavatelji i kritičari kultnog serijala filmova o Jamesu Bondu raspravljaju o tome hoće li ikada vidjeti ženu u ulozi tajne agentice 007.

Prema pisanju Daily Maila, bi to trebao biti slučaj u idućem filmu, a insajder je otkrio kako bi ta uloga pripada glumici Lashani Lynch u predstojećem Bondu 25. Izvor je otkrio kako će 31-godišnjakinja biti predstavljena tijekom najvažnije scene. Ipak, ljubitelji franšize ne moraju brinuti, James Bond će i dalje biti tamo.

"Na početku filma postoji ključna scena u kojoj M kaže: 'Dođi u 007', a tu ušetava Lashana - lijepa, crna žena. To je trenutak u kojem kokice ispadaju iz ruke. Bond je još uvijek Bond, ali ga je ova zapanjujuća žena zamijenila kao 007", otkriva insajder.

"Bondu je, naravno, seksualna privlačna nova agentica 007 pa isprobava svoje uobičajene trikove zavođenja, ali ostaje je zbunjen nakon što oni ne upale na briljantnoj, mladoj crnkinji koja na njega zapravo okreće očima i ne pokazuje interes za skakanjem u njegov krevet. Pa, sigurno ne na početku", dodaje.

Ali to nije sve - insajder je također rekao publici da je izraz "Bond djevojka" sada strogo zabranjen. "Rečeno nam je da ih se od sada treba oslovljavati kao "Bond žene".

"Ovo je Bond moderne ere koji će se svidjeti mlađoj generaciji, dok se drži onoga što svi očekujemo u Bondovom filmu. Postoje spektakularne sekvence i svađe, a Bond je još uvijek Bond, ali kao takav će se morati nositi s #MeToo svijetom", ističe izvor.

Još uvijek neimenovani novi film o Bondu napisala je Fleabagova zvijezda Phoebe Waller-Bridge, koja kaže kako je lik Jamesa Bonda sada pod povećalom. "Mnogo se razgovaralo o tome je li Bond sada relevantan s obzirom na to tko je on i kako se odnosi prema ženama", naglašava Phoebe.

Lashana je nedavno viđena u filmu Kapetan Marvel, gdje glumi Mariu Rambeau, blisku prijateljicu i kolegicu superheroja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.