Što su John Krasinski i Emily Blunt šaputali na crvenom tepihu?

Screenshot: TikTok

GLUMAC John Krasinski i holivudska ljepotica Emily Blunt prisustvovali su dodjeli Zlatnih globusa. Tijekom pojavljivanja na crvenom tepihu nešto su šaputali jedno drugom, a snimka je postala viralna nakon što su fanovi počeli nagađati što je glumac rekao svojoj supruzi. 

Pojavila su se razna tumačenja, od onih da je 44-godišnji glumac komentirao vrijeme pa sve do tvrdnji da njihov razgovor otkriva probleme u braku. 

"Je li on to rekao da jedva čeka razvod?" 

Naime, neki su uvjereni da je glumac spomenuo riječ "razvod". 

"Je li on to rekao da jedva čeka razvod?" komentirao je jedan tiktoker, a drugi se nadovezao: "Gledao sam ovo 500 puta pokušavajući sam sebe uvjeriti da nije spominjao razvod." 

@cbs Date night? #EmilyBlunt #JohnKrasinski #GoldenGlobes ♬ original sound - CBS

"Rekao je: ‘Jedva čekam ući unutra’", komentirao je treći, a četvrta je napisala kako smatra da je glumica rekla da je "zapravo pomalo hladno". 

U braku su već 13 godina 

Podsjetimo, slavni par vjenčao se 2010. godine i zajedno imaju devetogodišnju kćer Hazel i sedmogodišnju Violet, a glumac je u jednom intervjuu objasnio zašto njihova djeca misle da se Emily udala za njega iz sažaljenja. Inače, glumica je nedavno otkrila da je ove godine odlučila odmaknuti se od kamera kako bi se usredotočila na majčinstvo. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.