Što odjenuti za promjenjivo proljetno vrijeme?

Foto: Prijelazne jakne odličan su modni komad za proljetne dane

VREMENSKU prognozu u proljeće teško je predvidjeti. Ožujak je podložan naglim vremenskim obratima, stoga ne čudi da ga od davnina zovu i "lažakom", jer je lažljiv i prevrtljiv. Nije više neobično jedno jutro probuditi se uz maglu, da bi popodne sunce zagrijalo do ugodnih 16 stupnjeva. A već drugo jutro struže se mraz s auta jer je temperatura zraka naglo pala blizu ništici. Da ne spominjemo iznenadne prolome oblaka, hladan vjetar ili pak par centimetara snijega – čak i u travnju!

Iako smo se žarko zaželjeli ugodnijeg vremena kako bi uživali u toplini sunca, prije ćemo se mi prilagoditi prirodi, nego ona nama. No, ni prilagodba nije laka, pogotovo kada ne znamo kako se odjenuti za to varljivo razdoblje koje donosi proljeće. Hoće li nam biti prevruće debeloj jakni? I je li još uvijek prehladno za haljine i suknje? 

Donosimo vam savjete koji će vam pomoći pronaći savršen komad odjeće za nestabilno proljetno vrijeme.

Foto: Provjerite ponudu Tom Tailor i odaberite prijelazne jakne za svoj ukus

Uz to, s vama dijelimo i dobre vijesti o novoj i super povoljnoj Tom Tailor kampanji! Od sada možete kupiti razne popularne i visoko kvalitetne modele Tom Tailor jakni i pletiva čak 20% jeftinije! Odlučite kupiti svoje omiljene komade koje ćete moći nositi još sljedeće sezone.

Foto: Ženske jakne različitih modela i boja, koje možete pronaći u trgovinama Tom Tailor, idealne su za sve modne kombinacije

Prijelazne jakne su "must have"

Prijelazna godišnja doba mogu biti komplicirana ili izazovna kada se radi o svakodnevnom stilu oblačenja, ovisno o tome predstavlja li vam slojevito oblačenje problem ili vas inspirira. Jakne punjene krznom, debeli kaputi i pleteni puloveri sa zadovoljstvom se mogu premjestiti u stražnji dio ormara, jer na scenu nastupaju proljetni komadi odjeće koji će vas jutrom grijati, a nećete ih morati skidati ni dok na popodnevnom suncu ispijate kavu.

Unatoč nepovoljnoj vremenskoj prognozi, s Tom Tailor prijelaznim jaknama nikad nećete pogriješiti – bit će vaše najbolje prijateljice s kojom ćete zaboraviti na hladna jutra ili kad sunce zađe iza oblaka. Okrenite ćudljive vremenske uvjete u svoju korist i odjenite: 

•  Prošivene ženske jakne osnažene recikliranim sintetičkim i prozračnim punjenjem koji održava toplinu tijela, dok vanjski materijal čuva od prodora hladnog vjetra i kiše (različitih duljina koje prate liniju ženskog tijela, s kapuljačom ili bez nje, odnosno kao prsluk bez rukava)

•  Softshell jakne od inovativnog i vrlo ugodnog materijala koji je, iako se čini tanak, zapravo nevjerojatno moćna zaštita od proljetnih vremenskih utjecaja, a da pritom omogućuje tijelu da diše. Ovakve jakne imaju praktične velike bočne džepove s patentnim zatvaračem i ušivenu vezicu uz struk kojom se jakna lako može iz opuštene sportske verzije pretvoriti u profinjeniju jaknu za odlazak na posao ili izlazak

•  Parka jakne su jedan neizostavan dio svake ženske garderobe jer je praktična i stylish, bez obzira na dužinu i boju

•  Traper jakne se već desetljećima smatraju najboljim komadom odjeće za slojevito odijevanje jer se može nositi umjesto pulovera ili pak ispod kaputa. Jednom kad se nađu u ormaru postaju dio nepresušnih modnih kombinacija

•  Baloner je sinonim za klasiku i eleganciju kojoj se svakog proljeća iznova vraćamo –  jer što je prijelazno razdoblje bez ove ikone svakog ženskog ormara, zar ne?

Prijelazne jakne savršeno se slažu s košuljama, blejzerima, laganim pletenim puloverima, dugim haljinama, suknjama i trapericama. Obogatite li svoj ormar ovog proljeća jednom o mnogih Tom Tailor prijelaznih jakni, uvjerit ćete se i same da vam potencijalnih kombinacija neće nedostajati.

Foto: Neka vaš izgled oplemene Tom Tailor modni dodaci

Modni dodaci podižu svaku odjevnu kombinaciju

Ako ženske jakne upotpunjuju svaki styling, onda ih modni dodaci podižu na viši nivo – u njih vrijedi investirati jer odražavaju našu osobnost, kao da pričaju našu modnu priču. Teško je zamisliti bilo koju modnu kombinaciju bez torbe kao ključnog modnog detalja. Velika ili mala, s velikim remenjem za nošenje preko ramena ili kraćim ručkama za držanje u ruci, klasične nijanse ili odvažnih boja… Sve je bitno, i da u nju stanu apsolutno sve važne stvari i da nas oduševi svojim dizajnom.

Cipele su, uz torbu, još jedni od zanimljivijih modnih dodataka. Trendovi obuće dolaze i prolaze, no u vašem ormaru će uvijek postojati barem jedan par cipela koje ćete dugo nositi jer su višefunkcionalne – udobne, tople, odlično se slažu s većinom modnih stilova i ono što je najvažnije, uvijek su u trendu. Tu su još svakako i kape, šalovi i sklopivi kišobran kao neizostavan dio prijelaznog razdoblja u kojem vas nepredviđeni prolomi oblaka ne smiju iznenaditi. 

Foto: Prugasti uzorci također će biti jedan od glavnih modnih trendova ovog proljeća

Iskoristite posebnu proljetnu akciju i nabavite novu jaknu i pleteninu za 20% jeftinije!

Ne propustite ovu sjajnu priliku i pobrinite se, da u vašem ormaru zavladaju novi moderni komadi odjeće, koji će vas očarati i ugrijati u isto vrijeme. Posjetite Tom Tailor prodajna mjesta ili web stranicu i odaberite svoju jaknu ili pleteninu i uštedite čak 20%!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.