Stefany Hohnjec: Svadba moje sestre bila je mala i emotivna, bilo je prelijepo

STEFANY HOHNJEC u posljednje vrijeme ima puno novosti na privatnom i poslovnom planu. Počela je organizirati razne događaje te se pomirila sa svojim dečkom Tomislavom Perićem, a nedavno se i udala njena sestra Matea. "Svatko sebi bira onoga tko mu odgovara. Svadba je bila mala i emotivna, bilo je prelijepo. Jako sam sretna zbog njih dvoje, nadam se da će im sve ići pozitivno i dobro u životu", otkrila je bivša manekenka za Index.

"Tomislav i ja smo shvatili da ne možemo jedno bez drugog"

Na svadbu je nije dopratio njezin dečko Tomislav jer je, kaže, bio na putu. "Nisam išla s njim, bio je na putu, a inače bi bio, da. Kad se vratim unazad, nas dvoje smo prekinuli bezveze, bez nekog velikog razloga, zbog gluposti. Jednostavno je prošlo previše vremena i shvatili smo da ipak ne možemo jedno bez drugog pa smo se pomirili", otkrila je o pomirenju s dečkom.

"Logično je da sam nakon svega krenula u nešto ozbiljnije"

"Što se posla tiče, organizirale smo u Zadru Fashion Nights, bilo je uspješno, neočekivano dobro. Nisam očekivala da će već prvu godinu imati takav odjek, tako da to planiramo raditi i sljedeće godine. Bilo je kasnije još nekih partyja i revija koje smo organizirali na moru i sada sam voditeljica Zagreb Ladies Opena koji se održava na Maksimiru. Može se reći da sam se bacila u organizacijske vode, promocije, revije i mislim da je to normalan slijed događanja. Nakon svega, televizije i snimanja, mislim da je normalno da idem u nešto ozbiljnije", zaključila je Stefany.

"Imam problema s hormonima pa mi je nutricionistica napravila program prehrane"

Novim poslom je jako zadovoljna, a istaknula je da su joj u svemu pomogli kontakti koje je stekla tijekom godina. Trenutno radi i na svom tijelu. "Imam problema s hormonima i jako mi je bitna prehrana. Imam stalne oscilacije s debljanjem i mršavljenjem. Nutricionistica mi je prema krvnoj grupi odredila prehranu, a na programu sam koji se zove 5times. Imaju svoje kuhare, koji donose hranu na kućnu adresu. Dobiju se obroci, mislim da su jako dobri za održavanje i skidanje težine te za trudnice", zaključila je Hohnjec.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.