Stefany Hohnjec o Bruni Oreškoviću: To je sve još tajno!

STEFANY HOHNJEC jako je tajnovita oko navodne veze s Brunom Oreškovićem. Bivša Miss sporta i prošlogodišnji Mister Hrvatske izmjenjivali su na jednoj zabavi nježnosti, donosi Extra, no Stefany tvrdi kako njih dvoje nisu u vezi. Ipak, čini se kako je kemija među njima proradila.

"Nas dvoje smo se našli na istom mjestu, na ovogodišnjem izboru za Miss i Mistera Hrvatske. Tamo smo bili u istoj ekipi, svi smo se zajedno družili, ali nema ničega. No, što se može dogoditi u nekoj budućnosti, to se ne zna. Nije bilo ništa i nema ničega. Ako se netko nekome svidi ili ako se stvori neka kemija između nekoga, to da, ali da smo u nekoj vezi, to nije istina. O ostalome možete samo nagađati", rekla je za Index Stefany, smijući se. Smije se i dok odgovara na pitanje jesu li se ona i Bruno još koji put vidjeli nakon susreta na izboru za Miss. "Ne mogu sada biti toliko otvorena, to je sve još tajno, ako bude drugačije, saznat ćete sigurno", kaže za Index Stefany.

"Prije me ljubav sputavala u većini stvari, sada si to ne dopuštam"

Bivša gimnastičarka, koja je prije nekoliko mjeseci prekinula višegodišnju vezu s teniskim trenerom Tomislavom Perićem, još je prije mjesec i pol odlučno izjavila kako je sama i u tome uživa. Danas se na spomen ljubavi samo smije te ne želi unaprijed ništa govoriti. Ipak, čak i ako procvate nova ljubav između nje i Brune, to Stefany neće omesti u već ranije isplaniranim aktivnostima. Ona i prijateljica Dvina Meler sljedećeg bi se mjeseca trebale zaputiti na pustolovno putovanje u džunglu Papue Nove Gvineje. 

"Na to putovanje idem, ne može me nitko zaustaviti, tko god da se pojavi. Ne bi me niti nova ljubav mogla zaustaviti. Prije me ljubav dovoljno sputavala u većini stvari, tako da si sada to više ne dopuštam", poučena je lošim iskustvom Stefany.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.