Stefan Lupino: Poznate hrvatske manekenke su uštogljene i dosadne

POZNATI fotograf Stefan Lupino niz godina je živio u New Yorku gdje je uživao u razuzdanim noćnim zabavama, lijepim ženama i luksuznim limuzinama, a sada je svoju kreativnost usmjerio na izradu namještaja i monografija hrvatskih gradova. "Nosio sam nadimak Kralj noći, bio sam seks simbol New Yorka i imao sam kolumne o noćnom životu. Živio sam tako 15 godina. Sada više uživam u mirnijem, humanitarnom radu", rekao nam je Lupino koji je u Dubrovniku odradio snimanje s Majom Morales namijenjeno humanitarnom kalendaru tvrtke Alfaplan građenje, ali i uvod u snimanje za Playboy.

"Maja ima čudnu, ludu energiju i totalna je amaterka u ovom poslu. To je njezina najveća prednost. Poznate Hrvatice su uštogljene i dosadne i teže je s njima radit. Kada su bile na početku karijere fotografirao sam Aleksandru Grdić, Stefany Hohnjec, Vlatku Pokos i Nikolinu Pišek, ali danas su one potpuno drugačije osobe", ispričao je Stefan koji će snimljene fotografije ponuditi srpskom i hrvatskom izdanju Playboya. Kod žena mu najviše smeta prepotencija, ne voli sponzoruše, ni izgladnjele manekenke, ali bez ljudi njegove fotografije nemaju smisla, kaže.

Lupino se osvrnuo i na sukob sa Stipom Drvišem

Lupino je svoj dizajn predstavio na ovogodišnjoj Ambijenti, a 20-godišnja Maja je gologruda pozirala pokraj njegovog unikatnog namještaja koji je bio izložen u okviru prezentacije Hrvatske gospodarske komore s kojom uskoro ima izložbe u Beogradu, Kolnu, Milanu i Parizu. Inspiraciju za svoje stolove, stolce i ogledala pronašao je u manekenki Naomi Campbell,  slikaru Salvadoru Daliju te vođi seljačke bune Matiji Gubecu.

Kada se s određenim vremenskim odmakom osvrne na svoje sudjelovanje u reality showu "Farma", u kojemu se fizički obračunao sa Stipom Drvišem i zbog toga bio diskvalificiran, Stefano ne žali ni za čim. Kaže kako mu je to otvorilo oči. "Vidio sam da je naše društvo bezvezno. Moje kvalitete su puno humanije i drugačije i zbog toga je došlo do sukoba. Oni su svi kroz sudjelovanje željeli postati zvijezde, a ja sam to već bio", zaključio je Lupino.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.