Stari pijanac Keith Richards zbog Ronnieja Wooda prestaje piti alkohol

ČUDA se događaju; Keith Richards najavio je da se odriče alkohola. I to, navodno, nakon što je svjedočio paklu u koji se život njegovog kolege iz Rolling Stonesa, Ronnieja Wooda, pretvorio nakon što se ovaj nekontrolirano odao cugi. Da stvar bude zanimljivija, Richardsova pijanstva toliko su poznata da se Wood pokraj njega čini kao mala beba, pogotovo nakon što je ovaj priznao kako se uopće ne sjeća da je sudjelovao u stvaranju hita "Satisfaction", a Stonesi su ga stvarali mjesecima. Također, Richardsu je prije nekoliko godina liječnik zabranio alkohol, ali ga ovaj nikada nije poslušao, tvrdeći da bi radije umro nego se odrekao čašice.

Sad je taj isti Keith Richards trijezan već četiri mjeseca zahvaljujući kolegi Woodu, a alkoholu se, nakon onoga što je Wood preživio, više ne planira vraćati. Podsjetimo, relativno mirni i tabloidima nezanimljivi Ronnie Wood pretprošle je godine nestao te uznemirio suprugu i prijatelje koji su njegov nestanak prijavili policiji. Nekoliko dana nakon toga Wood se pojavio mrtav-pijan s mladom plavušom (koju danas znamo kao Ekaterinu Ivanovu) pod rukom i objavio da napušta suprugu zbog mlade ljubavnice.

Veza Ekaterine i Wooda trajala je godinu dana i bila je zasićena brojnim pijanstvima, svađama, tučnjavama, seksom te javnim ekscesima, a kulminirala je kada su se posvađani ljubavnici fizički sukobili i završili na policiji. Ekaterina je uhvatila slavu, a Wood javnu sramotu i još nekoliko mlađih komada, a navodno se, prenose britanski tabloidi, ovih dana i skinuo s alkohola. I učinio je dobro djelo - spasio Keitha Richardsa od vlastite sudbine, jer je napokon shvatio da biti stari pijanac nije nimalo cool. Zapravo, upravo suprotno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.