Srpska bogatašica čeka blizance s 20 godina starijim ulagačem u Google

Foto: Instagram

NAKON 11 godina braka bivša članica srpske grupe Models Ivana Berendika i njen 20 godina stariji suprug, jedan od investitora u kompaniju Google Thomas Jermoluk postat će prvi put roditelji.

Ivana, koja se sada bavi dizajnom nakita, saznala je da će krajem ove godine roditi blizance, dječaka i djevojčicu, piše Kurir. Ponosna buduća majka na Instagramu je objavila fotografiju svog trudničkog trbuha, koji trenutno nije pretjerano velik jer je tek u petom mjesecu trudnoće.

"Subotnji selfie. Rastemo. Trudnoća s blizancima", napisala je.

Na komentare o tome da u dugom braku nemaju djece Ivana se nikad nije previše obazirala, tek je odgovarala da će se to dogoditi kad bude vrijeme za to.

"Kad mi unutarnji glas kaže da je vrijeme da se ostvarim u ulozi majke, to ću i učiniti. Nikad nisam radila velike planove, vodim se izrekom 'pravi planove da ti se Bog smije'", rekla je prije dvije godine.

Za Thomasa se udala 2005. godine na Bahamima. Njena kolekcija nakita postigla je popriličan uspjeh, pa se može pohvaliti da su njen dizajn nosile Uma Thurman, Sofia Vergara, Jennifer Connelly i mnoge druge slavne dame. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.