Sretan Božić želi vam Index.hr

Foto: Index

NE PRETJERUJEMO ako kažemo da ova godina nije kao ostale. Upravo suprotno, možda nismo dovoljno dramatični, ali unatoč svemu, ovog Božića više je nego ikad prije važno razmisliti o svim onima stvarima koje smo uzimali zdravo za gotovo. Bila to obitelj, prijatelji, partneri ili netko s kime ste namjeravali provesti ove blagdane.

A ove godine sve kao da se urotilo protiv ideje da blagdane provedemo zajedno jer ako nije pandemija, Stožer je uvijek spreman da upravo u ovo vrijeme donese jednu od svojih najbesmislenijih odluka.

No, prije nego što i ovu čestitku zaprljamo pričama o nimalo simpatičnim temama, želimo vam da se nekako snađete i što kvalitetnije provedete ovih nekoliko dana.

Problema je ionako previše da bismo se opterećivali manje bitnim stvarima

Nećemo se pretvarati da nismo svjesni mišljenja koje neki vjernici imaju o Indexu, ali nas ništa ne sprječava da vam najiskrenije poželimo da ovo blagdansko vrijeme provedete u miru i zdravlju.

S obzirom na okolnosti, posebno u zdravlju.

Isto tako, ovo i jest smisao čestitke - poželjeti vam sve najbolje, neovisno o tome kako se deklarirali, kojoj vjeri ili naciji pripadali i dijelimo li većinu stavova.

I možda to ponavljamo svake godine i možda se svi u ovo vrijeme malo previše trudimo biti dobri pa zaboravljamo to činiti ostatak godine, ali u ovim trenucima ideja o nadrastanju razlika čini se kao sasvim logična jer problema je ionako previše da bismo se dodatno opterećivali manje bitnim stvarima.

Stoga, još jednom, sretan Božić želi vam Index.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.