Srbi se raspisali o navodnoj zaradi Prijović u Osijeku, spominju ovu cifru

Foto: Jurica Cvitanić/Extra

SRBI su se raspisali o potencijalnoj zaradi Aleksandre Prijović od pet koncerata u Osijeku.

Portal Mondo piše da je pjevačica u Osijeku zaradila pola milijuna eura. "Prija bi zaradila milijun eura da nije uložila pola tog iznosa u produkciju, ozvučenje, osvjetljenje... Samo za stilista, odjevne kombinacije i kompletan tim koji je zadužen za njezin izgled izdvojila je više od 50.000 eura! Surovi je profesionalac i ne žali sredstva samo kako bi sve bilo savršeno i kako bi publika s njezinog koncerta otišla sretna. Zbog toga je trenutno najpopularnija, najuspješnija i najplaćenija naša pjevačica", rekao je izvor navodno blizak Prijović.

"Mnogi su joj savjetovali da smanji troškove i angažira jeftiniju produkciju, da unajmi skromniju opremu, da ne kupuje kostime od po 10.000 eura, ali ona nije željela ni čuti za to. Svjesna je činjenice da živi svoj najveći san koji joj se možda više nikada neće ponoviti, želi da zauvijek iza njezinih koncerata ostanu videosnimke kao svjedočanstvo jednog vremena i njezinog vrtoglavog uspjeha", dodao je.

Naravno, ove cifre nisu službeno potvrđene, a Prijović o troškovima i zaradi nikad nije javno pričala pa ostaje samo nagađati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.