Splićanka prodavala ormar na Fejsu, javio se vatrogasac. Priča će vam popraviti dan

Ilustracija: Miroslav Lelas/PIXSELL (Na fotografiji nisu osobe iz teksta)

SPLIĆANKA Diana je preko Facebooka prodavala ormar. Nakon objave statusa o ormaru rodilo se jedno prijateljstvo.

"Odlučila sam prodati ormar i oglasila sam ga na Facebook market stranici. Na oglas se javio i Pero koji ga je želio kupiti. Dogovorili smo cijenu, a Pero mi je rekao da rezerviram ormar dok organizira prijevoz te da dolazi. Zadovoljna razmišljam, ludilo, dobila sam koju ekstra kunu. Zove Pero i javlja da je prijevoz organiziran i da stižu on i kolega vatrogasac", rekla je Diana za Slobodnu Dalmaciju.

Nije mu htjela naplatiti ormar

Nakon što je doznala da je Pero vatrogasac u DVD-u Opuzen, odlučila je da mu ne želi naplatiti ormar.

"Kazala sam mu da ormar ide na poklon jer su vatrogasci heroji. Došao je tako Pero u Igrane po ormar, a kako smo mi samo ljeti tamo, dočekala ga je moja susjeda teta Mare. Nakon što je pokupio ormar, stigle su mi poruke zahvale. Sritan Pero, sritna ja", kaže Diana.

Pero ju je posjetio i donio joj domaće proizvode

No nekoliko dana nakon toga posjetio ju je Pero.

"Niti pet dana poslije kuca čovjek na vrata mog studija u Splitu, pruža ruku i kaže da je Pero iz Opuzena. Razmislim, koje lipo iznenađenje. Zagrlimo se nas dvoje i razminimo dvi beside. Pero mi je objasnio da je sa sinom odlučio provozati se do Splita kako bi me upoznao.

Dok mi je to pričao, iza vrata je uzeo kutiju i kaže: 'Evo sitnica za vas'. A u sitnici bar 20 kila domaćih Perinih proizvoda iz Opuzena. Kaže, jesen je pa mi je donio friških mandarina i soka od šipaka. Sad je red da se odužim. Postali smo prijatelji, a sve zbog jednog običnog ormara", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.