Ovaj je dječak postao zvijezda u trenutku svog rođenja

Foto: Profimedia/epa

SVE medijske oči svijeta prije deset su godina bile uperene u bolnicu St. Mary Hospital u Londonu, gdje je tadašnja vojvotkinja od Cambridgea, danas princeza od Walesa, rađala svoje prvo dijete, budućeg kralja Velike Britanije.

Pred bolnicom St. Mary u Londonu danima su čekale novinarske ekipe i štovatelji kraljevske obitelji, a u prijepodnevnim satima tog dana objavljeno je da vojvotkinja Kate rađa. Bebu su čekali milijuni. Unaprijed se znala sudbina te bebe i da će jednog dana postati novi britanski monarh.

Beba je odmah postala zvijezda

U popodnevnim satima je objavljeno da je Kate, vojvotkinja od Cambridgea, rodila dječaka, u tom trenutku trećeg u redu za britansko prijestolje, i nacija je pala u trans. Vijest o rođenju novog britanskog princa bila je prijelomna vijest u svim britanskim medijima, a britanski je The Sun sutradan osvanuo s imenom The Son (Sin).

Princ George Alexander Louis javnosti je predstavljen nakon samo 24 sata te ga je oduševljena masa pred bolnicom tada prvi put vidjela. Sretni roditelji William i Kate iznijeli su bebicu iz bolnice St. Mary pred novinare, a prve fotografije novorođenog princa odmah su preplavile svjetske medije.

Njegovo ime objavljeno je nekoliko dana poslije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.