Skinula se u grudnjak i opalila selfie pa ga slučajno poslala mami

Foto: Instagram

EMMA BUNTON otkrila je kako je slučajno poslala sext mami - uz fotografiju svojih grudi.

43-godišnja Spajsica kaže kako su poruka i fotografija bile namijenjene njezinom dugogodišnjem partneru Jadeu Jonesu (40) koji joj je nedostajao ljetos dok je bila na turneji s bendom.

No, srećom za nju, mama ju je samo zafrkavala s obzirom na to da su dobre prijateljice. Pjevačica je to otkrila u pilotu za Paul O'Grady show, prenosi The Mirror. "Bila sam udaljena od svoje druge polovice nekoliko dana. No, jako smo zaljubljeni i volim spavati kraj njega. Zajedno smo čitavo vrijeme pa sam odlučila poslati mu prljavu poruku....sext", rekla je.

"Napravila sam mali selfie s grudima. Imala sam grudnjak, ali napravila sam mali prljavi selfie i, uz 'nedostaješ mi' i 'želim te', poslala majci..." Dodala je kako, srećom, s mamom razgovara 10 puta dnevno jer su najbolje prijateljice. "Ima sjajan smisao za humor, no ja sam bila prestravljena."

Popularna Baby Spice počela je vezu s Jonesom, članom boy benda Damage iz 90-ih, prije 21 godinu. Prekidali su nekoliko puta, a zaruke su objavili 2011. godine. Imaju dva sina, a pjevačica se nedavno otvorila i o tome kako su radeći zajedno na pjesmi "obnovili svoju romansu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.