Sin Đorđa Balaševića čeka prvo dijete, lijepe vijesti objavio na majčin rođendan

Foto: Instagram

ALEKSA BALAŠEVIĆ, sin Đorđa Balaševića, i njegova zaručnica Nikolina čekaju prvo dijete, kćerkicu.

Vijest je na svoj rođendan pred fanovima objavila Olivera Balašević, a potvrdio je i sam Aleksa objavom na svom Instagram profilu.

"Za nešto više od 3 mjeseca postajemo roditelji jedne male princeze. Koja me od studenog od kad sam saznao da nam stiže još više inspirira i ojačava poslije nevremena koje je iza nas. Za sve neke nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svijet onakvim kakav ustvari i jest", napisao je pa se osvrnuo na proslavu majčina rođendana u sklopu koje su ispred kuće u ulici Jovana Cvijića priredili program za Balaševićeve obožavatelje.

"Onakav kakav je bio jučer u ulici Jovana Cvijića 33. Vidimo se uskoro na jubileju Megdana i najavi pred početak snimanja našeg filma o Megdanu... Neko to od gore vidi sve...", dodao je.

Fanove je posebno dirnuo simboličan detalj. Naime, Aleksa će prvo dijete dobiti u 26. godini, baš kada je i Đole dobio svoju prvu kćer Jovanu.

Aleksina zaručnica Nikolina veoma je bliska s njegovom majkom Oliverom te se često mogu vidjeti njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.