Simonica kupuje trosobni stan, Antiša i dalje potpuno švorc

OMJER snaga između uskoro bivših supružnika Gotovac drastično se promijenio, potvrdila je to još jednom Simona. Na jučerašnjem otvorenju novog zagrebačkog šoping centra novinarima je najavila kako uskoro priprema kupovinu stana, i to trosobnog, dok Ante Gotovac nema ni za cigarete, zbog čega ga je, navodno, i ostavila nova "Simona", Petra Svirić.

Kod Simone sve - savršeno!

"Bacila sam oko na jedan trosobni stan s dva balkona u koji se uskoro selim, a planiram ga i otkupiti", sva uzbuđena Simona je prepričavala novinarima. A da se preporodila otkako se odselila iz rezidencije na Srebrnjaku Simona ne skriva te dodaje: "Sve je super, pjevam, imam gaže, Gabica je super i idem dalje sa svojim životom. Manekenstvu se ne planiram vratiti, osim ako ponekad nosim koju reviju nekom dizajneru iz prijateljstva", priča Simonica.

A dok Simonica priča i obilazi evente više nego ikad dosad, Ante, izgleda, obilazi banke i duhovne ustanove. Tako smo ga nedavno mogli vidjeti kako na Kamenitim vratima pali svijeće za sebe i svoju obitelj, jer, uzdaje se, one bi mu mogle pomoći. Kad već ništa drugo nije.

Ante promijenio ploču?

A i da se Ante (možda) opametio svjedoči i njegova nedavna izjava, jedna od mnogih u nizu, kako cure koje se pale na Gucci u svojem krevetu i Mercedesu više ne želi. Također, demantirao je da ga je Petra ostavila zato što mu u novčaniku baš i ne cvatu ruže, naglašavajući da je mala Svirićka skromna djevojka. "Neću ništa komentirati. Ja sam džentlmen i ne bih uopće o pravim razlozima našeg razlaza. Mogu samo reći da je Petra skromna i da mi se zato i svidjela", kaže Gotovac.

Simona vjeruje da su Ante i Petra i dalje zajedno

Međutim, Simona u prekid Ante i Petre ne vjeruje.  "Oni su još uvijek skupa, apsolutno sam sigurna u to. Petru sam upoznala ovo ljeto, a ne bih je komentirala", rekla nam je ljuta što Ante koristi medije, Crkvu i vjernike da bi mu se ona vratila.

"Nikad mu se ne bih vratila, nema te stvari koja bi me sad njemu vratila. On je za mene isključivo otac mog djeteta", rekla je i tako demantirala svaku mogućnost da se pomiri s bivšim suprugom. "Antina predsjednička kandidatura je idiotarija, cirkus. Mislim da niti jedan normalan čovjek ne bi mogao glasati za Antu. Pa kako bi nam država završila?".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.