Simona Gotovac vratila se među žive

SINOĆ je u splitskom klubu Vanilla održan humanitarni koncert za splitsku bolnicu na kojemu su se pojavile brojne hrvatske glazbene i sportske zvijezde, ali i Simona Gotovac. Pjevačica i manekenka od razvoda s Antom Gotovcem kao da je nestala s planeta Zemlje, ali i sa žutih stranica koje je svakodnevno punila.

Ipak, na sreću ili nesreću mnogih, Simona se vratila i izgleda bolje nego ikad. Iako je nabacila nekoliko kilograma, Simona je cijelu večer imala osmijeh na licu što ne čudi s obzirom da se napokon riješila kontroverznog Ante. Sudeći prema fotkama, Simona se dobro zabavljala, a kako i ne bi kad je cijelu večer bila okružena brojnim udvaračima.

Na humanitarnom koncertu, na kojem je skupljen novac za otplatu postojećeg, a neiskorištenog aparata za dijagnostiku i analizu kromosoma FISH metodom, nastupali su: Zorica Kondža, Jelena Rozga, Jasmin Stavros, Hari Rončević, Giuliano, Luka Nižetić, Jole, Sandi, Petar Dragojević i mnogi drugi dok se Simona ovaj put, na sreću, nije uhvatila pjevanja već je vodila cjelokupni spektakl.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.