Simona Gotovac: Rastat ću se koliko sam dugačka i široka

U JOŠ jednoj epizodi reality showa "Gotovčevi" vidjeli smo nastavak medijske trakavice i propasti naizgled idealnog braka. Iako Ante tvrdi da je Simona bez njega nitko i ništa čini se da ni njemu ne ide najbolje u životu. Osim financijskih, odnosno poslovnih, Gotovac ima i zdravstvenih problema, sa živcima i depresijom.

Odmah na početku, Simona se sastala s ocem koji joj je našao stan, ali napomenuo je da joj Ante ne smije raditi probleme i dolaziti u stan ako ne bude poštivao kućna pravila. "Simona je imala neki film u glavi. Već sam joj rekao da ću joj sve pružiti i dati. Samo neka se ona opusti i krene svojim putem", izjavio je Simonin otac koji dodaje da Ante može dolaziti u njezin novi stan, ali samo kao gost.

"Ti nisi normalan, jebem ti kramu. Pronađi novac, uopće me ne zanima"

U isto vrijeme, Ante je vodio poslovne razgovore i kalkulirao kako doći do novca. "Da Simona pjeva pjesmice, a da ja plaćam račune ne dolazi u obzir. Totalno sam bez love, moramo iskombinirati nešto", izjavio je Gotovac koji je zbog dugova ostao bez svog Mercedesa pa je morao posuditi drugi, mnogo stariji auto. "Ti nisi normalan, jebem ti kramu. Pronađi novac, uopće me ne zanima. Dolazi ovdje i popravi ga", urlao je uzrujani Ante koji se zatim zaputio doktoru.

Na pregledu kod liječnika, odnosno zgodne mlade liječnice, Anti je odmah bilo bolje pa je ponovno upotrijebio svoj šarm, na koji, naravno, nitko nije pao. "Ja bih vam češće došao na pregled. Da te pričekam? Da mi ostaviš broj za neki interventni slučaj", samo su neki od uleta lijepoj doktorici.

Kontroverzni Ante nakon pregleda je otišao kod mehaničara da bi pomoću magneta pokušao pronaći vjenčani prsten koji je Simona bacila. Nakon što su ga pronašli, Ante je demantirao da će ga unovčiti već je rekao da će ga čuvati. "Ima još dosta koraka do pomirenja, do toga da svoju ženu vratim kući", tvrdi Ante.

Simona u Antinoj kući pronašla kondome i ženske parfeme

Odjevena u crnu haljinu, sa širokim osmijehom na licu, Simona se sastala s uskoro bivšom suprugom na sudu gdje su se pokušali dogovoriti oko novca i poslovne suradnje. Privatne probleme za početak su odlučili oboje staviti sa strane, ali situacija se zakuhala nakon što je Simona rekla da nije sigurna hoće li zadržati prezime Gotovac nakon razvoda.

Uzrujani Ante pokušao je uzvratiti Simoni pa se počeo upucavati i svojoj odvjetnici, ali mu ni to nije pošlo za rukom već ga je ona lijepo zamolila da bude pristojan. Nešto kasnije sastali su se i u njihovoj zajedničkoj kući na Srebrnjaku gdje je Simona kao pravi inspektor pregledala cijelu kući. Naravno, pronašla je nekoliko ženskih parfema i kondoma nakon čega je uslijedila još jedna svađa.

"Plakao si mi prije dva dana i molio me da ti se vratim, a što si u međuvremenu radio?"

"Plakao si mi prije dva dana i molio me da ti se vratim, a što si u međuvremenu radio? Ja sam tražila razvod i znaš kako ću ga dobiti? Rastat ću se koliko sam duga i široka", urlala je uzrujana Simona koja se zatim osvrnula i na Antine obavezi prema kćerki Gabrijeli.

"Je li u interesu djeteta da ti okolo švrljaš dok sam ja po cijele dane s njom, da sam ja otac i majka i da ti stalno gledam u mobitel da bi vidjela je li se jebeš okolo? U interesu djeteta je da živi sa mnom, a ne da sluša naše svađe", rekla je Simona dok je smireni Ante rekao da on voli nju, ona njega te da mu je dosta Tamare Trpkov koja upravlja Simonom.

Kao i u ovoj epizodi, ali i svim prethodnim, ni u petom nastavku "Gotovčevih" neće nedostajati svađe. Simona i Ante posjetit će bračnog savjetnika, a sve zajedno završit će Antinim skidanjem prstena i konačnim razvodom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.