Serija Will i Grace gasi se iz potpuno neočekivanog razloga

Screenshot: YouTube

NAKON dvije sezone ponovno oživljenog sitcoma "Will i Grace" serija se još jednom gasi, ali razloge, ako je suditi po Instagram profilima glavnih zvijezda, ne treba tražiti u poslovnom, već u privatnom dijelu čitave priče.

Debra Messing (Grace) i Megan Mullally (Karen) više se ne prate na Instagramu. Ubrzo nakon što su se prestale pratiti, Megan je napisala: "Ne pitajte za smjer ljude koji nikada nisu znali kamo idete." Debra je, pak, na svom profilu fanove pozvala da glasaju za seriju koja je prošla u prvi krug nominacija za nagradu Emmy. Ipak, na plakatu nije tagirala kolegicu Megan. Obje su ubrzo obrisale objave.

Čitava ekipa, koju uz dvije glumice čine i Erick McCormack te Sean Hayes, oduvijek je inzistirala na bliskoj povezanosti koja je, na kraju krajeva, i dovela do oživljavanja serije. Glumci su se u originalnoj postavi nakon višegodišnje stanke sreli zbog snimanja skeča kojim su mlade Amerikance pozivali na izađu na predsjedničke izbore. Zbog odlične gledanosti skeča, ali i posebne kemije koja među glumcima nije nestala, NBC ih je prije dvije sezone odlučio vratiti u TV eter.

Serija već dvadeset godina ima vjernu bazu obožavatelja, a mnogi od njih su na društvenim mrežama priznali kako su u šoku zbog ovog virtualnog podbadanja. "Megan i Debra se ne prate na društvenim mrežama... Napokon znam kako je to biti dijete razvedenih roditelja", napisao je jedan tviteraš.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.