Serena Williams postala majka

Foto: Instagram

SERENA WILLIAMS rodila je kćer, izvijestili su američki mediji.

Malena se rodila u petak u Medicinskom centru St. Mary's u Palm Beachu, a Serena je u trudovima bila od srijede, piše britanski Telegraph. Tenisačici i njenom zaručniku Alexisu Ohanianu to je prvo dijete.

"Teniska zvijezda Serena Williams rodila je djevojčicu tešku 3100 grama. Mama i beba su dobro", napisala je na Twitteru Chris Shepherd, producentica vijesti postaje WPBF-25.

Njen zaručnik Alexis Ohanian, osnivač Reddita, uoči njenog poroda rekao je da će šesterostruka osvajačica US Opena biti fantastična majka.

"Ona je odlična u jako puno stvari, a uskoro će biti odlična i kao majka", rekao je u intervjuu na američkoj televiziji.

Najbolja tenisačica svijeta izjavila je da se nada da će se pojaviti na Australian Openu u siječnju sljedeće godine. Prošlog siječnja, u četvrtom tjednu trudnoće, pobijedila je sestru Venus na tom turniru. Mjesec dana prije toga zaručila se s Ohanianom.

"Veselim se što ću postati majka i što ću se vratiti na terene. Uvijek razmišljam o onom što slijedi, sljedećoj pobjedi, sljedećem turniru...", rekla je za Telegraph ranije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.