Seksi Freida Pinto postaje nova djevojka Jamesa Bonda, Daniela Craiga?

IAKO je tek nedavno saznala kako je postala nova muza slavnog američkog glumca i redatelja Woodyja Allena koji joj je ponudio ulogu u svom novom filmu, prelijepa Freida Pinto pozvana je na probno snimanje i audiciju za ulogu nove djevojke zavodnika Jamesa Bonda. Ovo nije prvi put da je glumica poželjela zablisnuti u zagrljaju Daniela Craiga, već su joj na audiciji za posljednji nastavak tajnog agenta, "Zrno utjehe", rekli kako je premlada.

U posljednjam nastavku tajnog agenta "Zrno utjehe" Bondova djevojka je bila Olga Kurylenko

Nakon što je glumila u filmu "Milijunaš s ulice" koji je osvojio čak osam zlatnih Oscar kipića Freida je postala najtraženija glumica u Hollywoodu i odjednom je izrasla u seksepilnu ženu koja plijeni pažnju gdje god se pojavi. Hoće li mladoj Indijki poći za rukom i uloga Bondove djevojke, ne znamo, ali s obzirom da joj je sve dosad pošlo za rukom možemo biti poprilično sigurni da će postati jedna u nizu prekrasnih ljepotica koje su imale čast makar jednu noć provesti s tajnim agentom 007.


Podsjetimo, prije Freida u Bondovom naručju su spavale mnoge današnje hollywoodske ljepotice među kojima su: Sophie Marceau iz nastavka "Svijet nije dovoljan", glumica Ursula Anders koja je ostavila Seana Conneryja bez teksta, Denise Richards, tamnoputa Halle Berry iz nastavka "Umri drugi dan", Eva Green, prva partnerica novog Bonda Daniela Craiga, Olga Kurylenko iz posljednjeg nastavka "Zrno utjehe" te mnoge druge. Na kraju samo ostaje pitanje hoće li se Freida pa uzoru na neke druge Bond djevojke nakon uloge skinuti u Playboyu.

A.M.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.