Seksi Angelsice se vraćaju u punom sjaju!

SEKSI RNB Confusion Angelsice se vraćaju u punom sjaju! Djevojke su novi photosession "Angels DJ" obavile pred objektivima fotografa Daria Belića i Nastasje Fišter, nositeljice kampanje "Imamo razlog za osmijeh". Spomenute fotografije će krasiti sve ljetne vizuale RNB Confusion partyja diljem obale. Nove fotografije bit će predstavljene na vizualima ljetnih rezidencija - u Zagrebu (Klub Piranha) te u Vodicama (klub Exit). Kako izgledaju mlade Angels DJ-ice svakako provjerite u bogatoj galeriji slika koja će ove srijede biti predstavljena u klubu Piranha.

"Imamo razlog za osmijeh"

Projekt koji promovira "čisti osmijeh" bez šminke, ove srijede će imat svoju promociju u sklopu RNB Confusion večeri. "Imamo razlog za osmijeh" je u kratkom vremenu privukao pažnju medija, a svoje slike bez šminke poslalo je preko 150 djevojaka. Mjesto njihovog drugog okupljanja i druženja ove srijede bit će klub Piranha.

Uz prekrasne Angelsice i djevojke iz projekta "Imamo razlog za osmijeh" osvježenje od paklenih vrućina pronađite u hladnim lubenicama natopljenima ledenom vodkom. Klupsku temperaturu dodatno ce podgrijavati nezaobilazni RNB Confusion rezident DK-i Zrna, Em Bee i Sheko.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.