Savršeno njegovan travnjak

Foto: Press

PROLJETNI mjeseci najvažniji su za rast travnjaka. Kontinuirano navodnjavanje je neophodno, kao i košnja. Robotske kosilice GARDENA SILENO osiguravaju zdrav, dvostruko brži rast travnjaka. Redovita košnja iz različitih smjerova doprinosi boljem rastu. Rezani vrhovi, koje sama melje tijekom košenja, izvrsno su hranjivo sredstvo za naš travnjak. Komadići trave koji padaju na tlo opskrbljuju je hranjivim tvarima i omogućuju bujniju rast i gušći travnjak. Za vruću ljetnu sezonu spreman je samo ispravno uređeni travnjak.

Robotska kosilica kosi i puni se potpuno automatski što vam omogućuje potpuno opuštanje

Čak ni kiša ne sprječava robotske kosilice GARDENA. SILENO city i SILENO life čiste se jednostavno pomoću vrtnog crijeva. Robotske kosilice automatski prilagođavaju vrijeme košnje u skladu s rastom travnjaka. Osigurava, da imamo vremena samo za sebe i vlastito opuštanje tijekom vikenda. Uz nju ne trebamo razmišljati o uređenju travnjaka, jer neovisno podešava interval košnje umjesto nas i precizno siječe vrhove trave.

Ostanite ugodno na suhom, dok vaš robot radi za vas - potpuno samostalno

Još bolja košnja pod većim nagibom u uskim područjima

Robotske kosilice SILENO mogu se naginjati do 35 posto i kositi travnjak s istom preciznošću kao na ravnim površinama. Zahvaljujući funkciji CorridorCut, uski prolazi ne predstavljaju nikakva ograničenja za košnju. Doseći će svaki udaljeni dio u vašem vrtu - čak i kroz uske prijelaze širine od 60 cm. SILENO city i SILENO life s funkcijom košnje u mjestu olakšavaju košnju na mjestu gdje se rjeđe kosi, poput ispod trampolina.

Zahvaljujući našoj preciznoj tehnologiji vaša robotska kosilica zna gdje treba ići

Vrt zahtijeva njegu i pažljivo planiranje. Uz pomoć besplatne aplikacije GARDENA myGarden možete stvoriti simulaciju svog vrta iz snova. U svom vrtu možete nacrtati sve što želite: cvjetnjak, travnjak, biljke, drveće, vrtnu garnituru i ostalo. Osim uređenja okoliša, omogućuje vam i automatsku instalaciju sustava za zalijevanje koji će osigurati optimalno zalijevanje vrta, travnjaka i cvjetnjaka.

Besplatna aplikacija GARDENA myGarden za kreativno skiciranje i planiranje vrta

Promocijska ponuda robotskih kosilica »Vrijeme je za nešto novo!«

Promocija traje od 15. 04. 2020 do 15. 07. 2020 u svim bolje opremljenim trgovinama širom zemlje. Vrati stari stroj za košnju i kupi novi model robotske kosilice GARDENA jeftinije! Odaberi robotsku kosilicu SILENO city za male, SILENO life za srednje ili velike vrtove te pametan smart Početni set za košnju trave i automatiziran vrt. Više informacija možete pronaći na prodajnim mjestima i na http://www.gardena.com/hr/vrijeme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.