Sandro Mur je prije braka s Emom ljubio Ivanu Mišerić, živjeli su u luksuznom stanu

Foto: Instagram

PODUZETNIK Sandro Mur ovih se dana puno spominje u medijima u kontekstu svoje firme Bellabeat, čije su poslovanje i investitore danski novinari pokušali detaljno istražiti. 

>>Tko je "start-up genij" sumnjiv Dancima? Ulagao s Rimcem, vozi utrke, oženio glumicu

Mur se ranije u medijima najviše spominjao u kontekstu braka s hrvatskom manekenkom i glumicom Emom Kovač. Par se početkom godine u tajnosti vjenčao u samoborskoj Gradskoj vijećnici. Iako su se potrudili da im svadba prođe daleko od očiju javnosti, Ema je naposljetku novi brak potvrdila promijenivši prezime na Instagramu. 

Osim toga, Ema je nedavno na predstavljanju filma u Veneciji otkrila i da je trudna s poduzetnikom.

Kako je ranije doznao Story, Ema za vjenčanje nije rekla ni svojoj mami. Potom su ona i Sandro otišli na medeni mjesec u New York i na Havaje. Prije vjenčanja par je kratko bio u vezi.

"Mogu reći da sam trenutačno jako sretna. Ponekad život neočekivano iznenadi", izjavila je Ema prije no što se saznalo za njezinu vezu s poduzetnikom. Ema je ranije živjela u Italiji, a prije Sandra je bila u vezi s Talijanom Gennarom Lilliom.

Ranije bio u vezi s Ivanom Mišerić

Mur je pak prije Eme bio u vezi i sa svojom kolegicom, suosnivačicom Bellabeata, Urškom Sršen. Ona je završila kiparstvo u Ljubljani te na Akademiji likovnih umjetnosti u Helsinkiju. Radove je izlagala već u ranim dvadesetima, a 2014. je osnovala Bellabeat sa Sandrom. Prekinuli su nakon četiri godine veze.

Nedugo zatim je na poslovnom putu u Rijeci upoznao radijsku voditeljicu Ivanu Mišerić, s kojom je 2018. godine započeo vezu. Par je jedno vrijeme živio u stanu na zagrebačkom Zrinjevcu gdje su ih prolaznici često mogli vidjeti u šetnji sa psom. Na Ivaninom profilu često su se mogle vidjeti fotografije iz stana koji je uredio arhitekt Ante Vrban u kojem je par zajedno živio.

Ivana je često objavljivala njihove zajedničke fotografije i hvalila se Sandrovim poklonima. "Mozgam kaj napisati na fotku. Nekaj duboko, smiješno, simpatično... Joj, previše opcija. Sretna. Volim. Hoću podijeliti", napisala je jednom na Instagramu. 

O njihovoj vezi nije se znalo puno. Ivana je tada govorila da je Sandro dobar čovjek, netipičan i pomalo kaotičan te da ima odličan smisao za humor. Sandro je pak za Ivanu govorio da mu je velika podrška i inspiracija. No njihovoj vezi došao je kraj 2020. godine.

Ivana se tada vratila u obiteljski dom u Velikoj Gorici. Potom je sve zajedničke fotografije, pa i one nastale u stanu, obrisala sa svog profila na Instagramu. 

Danski novinari istražuju poslovanje Murove tvrtke

Podsjećamo, Sandro Mur, poduzetnik kojem su hrvatski mediji prije pet-šest godina tepali da je genij, ponovno se ovih dana spominje u medijima u kontekstu svoje firme Bellabeat, odnosno poslovanja i investitora povezanih s tvrtkom. 

Početkom ovog tjedna danski list Berlingske objavio je veliki članak u kojem razni danski i hrvatski stručnjaci demantiraju navodne prihode firme u milijardama eura.

Da se brojke u Bellabeatu ne poklapaju pisalo se još 2017. godine kada je njihov bivši programer Božidar Ševo na YouTubeu tvrdio da je firma lažirala brojke o poslovanju i recenzije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.