Romeo i Julija: Nježne geste Lidije Bačić i pjevača grupe Joy

Foto: Press

LIDIJA BAČIĆ postala je Julija, a Alen Bičević, frontmen grupe Joy, Romeo. Njihova zajednička pjesma nosi naziv "Romeo i Julija",a njom grupa Joy najavljuje izlazak trećeg studijskog albuma.

Lille se sjajno snašla u modernoj ulozi Julije iz poznate Shakespeareove drame, a iza pjesme stoji autorski tim Denis Dumančić (glazba) i Fayo (tekst), dok su se u aranžmanu okušali sin i otac, Marko i Branimir Mihaljević. Kako pjesma zrači napetim ljubavnim odnosom, takav je i spot kojeg potpisuje Marko Zeljković – Zelja.

"Kad sam čula pjesmu koju su mi pokazali Fayo i Denis Dumančić rekla sam – moram to pjevati. Volim pjevati duete jer to nosi neku novu energiju publici, a s obzirom na to da je Joy bend s kojim Fayo i Denis surađuju odmah sam ušla u studio i rezultat je dobar spoj naših glasova", rekla je Lille i dodala kako do kraja godine također objavljuje svoj novi album "Revolucija" te se nada kako će upravo ova suradnja biti i dio tog albuma.

"Fenomenalna je ljubav koja mrzi zaborav", poručuju Alen i Lille, odnosno Romeo i Julija.

Alen je završio osnovnu i srednju glazbenu školu, te pohađao školu pjevanja. Surađivao je s raznim bandovima i glazbenicima, a široj javnosti predstavio se u prvoj sezoni HRT-ovog showa "The Voice" gdje ulazi u polufinale pod mentorstvom Tonyja Cetinskog. 2016. godine postao je pjevač grupe Joy.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.