Rokaj fest: Let 3 gole stražnjice posipao puderom i perjem



DRUGI dan trodnevnog festivala Rokaj fest koji se i ove godine održava na zagrebačkom Jarunu, točnije na Otoku Hrvatske Mladeži, okupio je brojne ljubitelje rocka koji su jedva dočekali nastup dugonajavljivanog  škotskog alter-rocker benda Primal Scream. Međutim, skupinu koja djeluje već 27 godina te koja je značajno doprinijela dance kulturi 90-ih godina prošlog stoljeća, svojim nastupom nadmašili su uvijek originalni Let 3.

Večeras posljednja večer festivala

Riječki momci svojim performanceom neke su šokirali a neke oduševili. Perje je letjelo na sve strane a Mrle je svoju svima dobro poznatu stražnjicu ponovno pokazao cijeloj publici. Osim njih i Primal Screama na Main stageu nastupili su Dosh Lee, Mlyk i The Toy Dolls. na Second stageu i Warm up pozornici nastupili su Morso, Diskurz, Hard Time, Superkihs, Cinkuši, Sinestet, Mika Male, Porto Franco, Kula, Izolier band i Mojo staff bend.

Kulturno-glazbena manifestacija ide dalje; večeras će se domaćoj publici na Main stageu predstaviti Kinoklub, Tranzistor, The BellRays, The Charlatans i Razorlight, čime će četvrti po redu Rokaj fest za ovu godinu zatvoriti svoja vrata u nadi kako će naredne godine zagrebački Jarun u najmanju ruku biti barem toliko ispunjen ljudima i pozitivnom energijom kao ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.