Rimmel predstavlja  novu Wonder’Luxe maskaru za volumen

Foto: Promo

NIJE tajna da maskara može promijeniti cijeli tvoj izgled. Zato ti Rimmel donosi novu maskaru s njegujućim uljima kako bi tvoj make up bio istovremeno raskošan i hranjiv. 

Znamo, znamo i nama je zvučalo nevjerojatno! 

Što očekujemo od maskare i što nam najviše smeta? Odgovor i nije tako težak - volumen i wow efekt - i samo da nema onih dosadnih grudica!

Nova Rimmel Wonder'Luxe maskara spaja tvoje želje i potrebe. Wonder'Luxe maskara sadrži čak četiri ulja koja će nahraniti tvoje trepavice i spremiti ih za sve dnevne izazove. U tvojoj novoj maskari kriju se ulje argana, marakuje, marule i kamelije. Već si sigurno puno puta čula za ova ulja kad je bila riječ o njezi kose, a sada ih možeš naći i u maskari te uz pomoć nje osnažiti svoje trepavice.

Arganovo ulje poznato je po svom njegujućem djelovanju, ulje marakuje je snažan antioksidans koji štiti trepavice od lomova i pucanja, ulje marule oporavlja trepavice i daje im sjaj, a ulje kamelije obnavlja trepavice.

Nemoj nam samo vjerovati na riječ. Znali smo da će naše tvrdnje možda podići koju obrvu u nevjerici pa smo zato zamolili 121 ženu u dobi od 18 do 35 godina da isproba našu novu Wonder'Luxe maskaru i zajedno s njima smo se oduševili rezultatima:

• 100% je izjavilo da Wonder'Luxe maskara daje trenutačan volumen trepavicama
• 100% je izjavilo da Wonder'Luxe maskara pojačava volumen
• 100% je izjavilo da Wonder'Luxe maskara daje duge, pune trepavice
• 100% kaže da Wonder'Luxe maskara daje guste trepavice

I sve su se složile da Wonder'Luxe maskara njeguje, hrani trepavice i ne stvara grudice.

Četkica Wonder'Luxe maskare je lagano uvijena, tanka, s gustim dlačicama koje će obuhvatiti svaku trepavicu cijelom dužinom i naglasiti je. Ova maskara bi ti se mogla svidjeti na prvo mazanje!

Novu Wonder'Luxe maskaru možeš pronaći na svim Rimmel prodajnim mjestima.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.