Rijetko obiteljsko izdanje Bernieja Ecclestonea (91): Pozirao s unucima i sinom (2)

Foto: EPA

NEKADAŠNJI čelni čovjek Formule 1 Bernie Ecclestone (91) pozirao je sa svojim unucima te dvogodišnjim sinom Aceom. Obiteljsku fotografiju podijelila je njegova kći Tamara Ecclestone.

"Ekipa", kratko je napisala Tamara u opisu fotografije. Fotografija je nastala povodom drugog rođendana njezine kćeri Serene. 

Na fotografiji se nalaze Tamarine kćeri Sophie i Serena, Petrina djeca Lavinia, blizanci James i Andrew te najmlađa kći Millie. Fotografiranju se pridružio i Ace, koji je sjedio u krilu Lavinije i Sophie. Bernieja se u ovakvom obiteljskom okruženju rijetko viđa.

S 89 godina dobio sina

Malenog Acea rodila je Berniejeva supruga Fabiana Flosi. 

"Bilo je lako, porođaj je bio gotov za 25 minuta. Zahvaljujem Bogu", rekla je Fabiana 2020. godine.

Prije dvije godine izjavio da je mijenjanje pelena za žene

Iako je Fabiana izjavila da je Bernie "divan otac koji uskače oko Acea", on tvrdi da podvlači crtu kod mijenjanja pelena i noćnih hranjenja. Na upit voditelja Philipa Schonfielda bi li radije mijenjao pelene ili hranio sina, Ecclestone je odgovorio da u ovom trenutku ne bi ni jedno ni drugo "jer je za to žene".

"Radim što je potrebno i kad je potrebno. U ovom trenutku to nije nužno jer su žene za to", kazao je Bernie, na što je voditelj upozorio da će se njegova izjava protumačiti kao kontroverzna.

Bernie ima tri kćeri, 67-godišnju Deborah koju mu je rodila prva žena Ivy Bamford te 38-godišnju Tamaru i 33-godišnju Petru koje je dobio u braku s hrvatskom manekenkom Slavicom Radić. Tri godine nakon razvoda od Slavice oženio je Fabianu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.