Rihanna "sjedenjem na dvije stolice" spašava svoj ljubavni ugled

ČINI SE kako je pop pjevačica Rihanna odlučila napokon zaboraviti Chrisa Browna i to zbog toga što se ponovno zaljubila. No trenutno se ne zna tko je Rihannin novi dečko s obzirom na to da je mediji povezuju s dvojicom muškaraca. Jedan od njih je košarkaš LA Lakersa Andrew Bynum, s kojim je viđena na Beverly Hillsu kada su navodno išli na drugi spoj. "Ona se smatra slobodnom ženom koja se želi zabavljati", rekao je izvor za britanski Mirror.

Drugi muškarac s kojim bi Rihanna mogla biti u navodnoj vezi jest 24-godišnji Negus Sealy koji je bio njezino rame za plakanje kada ju je Brown brutalno pretukao. "Negus je vrlo pametan, zgodan i kul frajer, nazivamo ga Bog ljubavi. Brown je sada prošlost. Nakon što su shvatili kako ih osim prijateljstva veže i velika seksualna privlačnost, postali su nerazdvojni. Viđen je na svim zabavama na kojima je ona bila u posljednje vrijeme, samo što je držao sigurnu udaljenost", rekao je "prijatelj" za jedan britanski portal.

"Obitelj je oduševljena njezinim izborom"

Možda se mlada pjevačica odlučila za jednu od gore navedenih veza kako bi vratila sada već narušeni ugled. Iako se ne zna koji je od navoda točan, vjerojatnije je da je njezina nova ljubav ipak prijatelj koji joj je pružio potporu kada joj je bilo najteže. Njezina rođakinja koja je željela ostati anonimna rekla je: "Obitelj je oduševljena njezinim izborom". Nedavno je njezin odvjetnik Donald Extra izjavio kako je pjevačici "u cilju da što prije završi suđenje, kako bi se u miru mogla posvetiti glazbenoj karijeri". Njezina bivša ljubav Chris, koji je na saslušanju odbacio optužbe o napadu na Rihannu, ukoliko ga osude mogao bi odležati i do pet godina.

Ž.P.
Foto: JPL

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.