Rihanna preboljela Chrisa Browna i pronašla novog dečka - repera

IAKO su razni nepouzdani izvori izlazili u medije s pričom da je pjevačica Rihanna oprostila Chrisu Brownu što ju je brutalno pretukao, ona se ovih dana u javnosti pokazala s drugim muškarcem. Riječ je o kanadskom, također reperu, Aubryju Drakeu Grahamu s kojim se Rihanna zabavljala u njujorškom noćnom klubu Lucky Strike Lanes & Lounge.

"Ljubili su se i dodirivali cijelu noć. Jako su slatki zajedno"

"Ispijala je whiskey sa sokom od jabuke i nije skidala ruke s novog dečka. Ljubili su se i dodirivali cijelu noć. Jako su slatki zajedno", izjavio je izvor koji se u ponedjeljak navečer zatekao u istom klubu. Svjedok je za New York Post također potvrdio kako su Rihanna i Drake oko ponoći zajedno napustili noćni klub.

Iako Rihanni u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže, čini se kako joj je bar na ljubavnom planu procvjetalo. Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci je Rihanna završila u bolnici nakon što ju je pretukao bivši dečko Chris Brown. Kada se oporavila, mnogi su je prozivali zbog toga što je navodno oprostila agresivnom reperu.

Rihanna još uvijek nije komentirala svoje gole fotografije


Tijekom oporavka od šoka, Rihanna je vrijeme provodila sa svojom novom frendicom, pjevačicom Katy Perry, na rodnom Barbadosu te je također često viđena u društvu nepoznatih muškaraca, vjerojatno prijatelja. Posljednji skandal koji se dogodio mladoj pjevačici su gole fotografije koje su iscurile na internet.

Rihanna još uvijek nije komentirala taj skandal, ali pretpostavlja se da je na njima zaista ona. Kako prenosi američki MTV, njezin glasnogovornik je poslao pismo svima koji su objavili fotografije da ih smjesta uklone jer krše zakon privatnosti, zbog čega bi se lako moglo zaključiti tko je gola djevojka.

A.M.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.