Resse Witherspoon u vezi je s menadžerom Jimom Tothom



HOLIVUDSKA slatkica Reese Witherspoon prekinula je prije dva mjeseca vezu s Jakeom Gyllenhaalom, no čini se da glumica ne pati previše. Naime, u njezin život već je ušao drugi muškarac. Nedavno je tako viđena na romantičnoj večeri s menadžerom Jimom Tothom. Nepoznat izvor ispričao je za strane medije kako su ovo dvoje cijele večeri koketirali te bili prijateljski raspoloženi.

Provela je s njim dva sata u kutu talijanskog restorana. "Koketirali su tijekom cijele večeri. Zabavljali su se te se smijali i razgovarali čitavo vrijeme", izjavio je nepoznati izvor za medije. Nadodao je da se lijepa glumica smješkala cijele večeri te se doimala doista sretnom. Nakon večere Toth je navodno platio račun, a par se zaputio zajedno prema njegovu automobilu.

"Reese ga je na rastanku poljubila u obraz i zagrlila", rekao je u nastavku svjedok. Prijatelj mladog menadžera izjavio je za medije da su Reese i on zaista bili na spoju, no istaknuo je i da između njih nema ništa ozbiljno. Da podsjetimo, Reese je s Jakeom Gyllenhaalom prekinula u prosincu nakon tri godine veze, a prije toga bila je u braku s glumcem Ryanom Phillippeom, s kojim je dobila dvoje djece.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.