Renovirala kuću svog djeda i bake pa ju nasmijala poruka ispisana unutar ormara

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Courtney na toj je društvenoj mreži objavila snimku koja je nastala dok je renovirala kuću. 

Uselila se u kuću svog djeda i bake u kojoj su živjeli 50 godina. Renovirajući dom, naišla je na nešto zbog čega se jako dobro nasmijala. Pratiteljima je pokazala hodnik kuće po kojem su bile razbacane ljestve i smeće prije nego što je ušla u sobu prekrivenu tepihom s limenkama boje posvuda po podu, a potom je prišla otvorenim vratima ormara i uperila kameru u zid.

@courtschutte My grandparents have owned this home for around 50 years and hardly updated it. Around November, we’re moving in! Who do you think wrote this message inside the closet? My grandparents, or the previous owners? #renovation #oldhome #surprise ♬ The Home Depot Beat - The Home Depot

S unutarnje strane bila je ispisana poruka: "Seks je zabavan, da." Tiktokerica se nasmijala pa pitala pratitelje:  "Što mislite, tko je napisao ovu poruku u ormaru? Moji djed i baka ili prijašnji vlasnici?"

Pratitelji su joj u komentarima pisali da ih je nasmijala videom, a neki su se našalili pa je pitali nije li možda ona kao dijete to napisala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.