Rene Bitorajac bejzbolsku palicu zamijenio voditeljskom

NAKON uloge opasnog huligana u filmu "Metastaze", Rene Bitorajac krenuo je u neke nove pobjede. Simpatični Rene će, naime, postati voditelj novog showa "Supertalent" na Novoj TV. Njegova zabavljačka uloga započet će s audicijama koje će se održavati u pet hrvatskih gradova u kolovozu.

U pripremi, bodrenju i tješenju kandidata iza pozornice sudjelovat će dva voditelja koja će u finalnim i superfinalnim emisijama zagospodariti i glavnom pozornicom Nove TV.

U show se mogu prijaviti svi koji smatraju da imaju neki posebni talent, bez obzira na spol i godine


"Kad god se pojavi dobar projekt, spreman sam sudjelovati. Supertalent ima sve uvjete da postane sjajan show. Odgovara mi takav tip zabavne emisije, brza je, dinamična, kreativna i daje prostora za improvizaciju. Dodatan je motiv i što ću raditi sa sjajnom ekipom koja je okupljena oko projekta", izjavio je Bitorajac koji s velikim nestrpljenjem očekuje početak showa.

Rađen po "Got talentu" - showu koji je poznat diljem cijelog svijeta, show Supertalent počinje početkom jeseni dok će se audicije u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Zadru održati već u kolovozu. U show se mogu prijaviti svi koji smatraju da imaju neki posebni talent, bez obzira na spol i godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.