Remi požalila što je hvalila Škoru: Ispostavilo se da je on seronja

Foto: Tomislav Miletic, Luka Stanzl/PIXSELL

MIRELA PRISELAC REMI iz grupe Elemental gostovala je u tridesetoj epizodi koprivničkog podcasta RockLive, projekta ekipe Rocklive. Razgovor je trajao nekoliko sekundi kraće od dva sata, a u razgovoru se dotaknula i izjave koju je prije godinu dana dala Indexu

Tada je s nama podijelila da joj je Miroslav Škoro najveće iznenađenje showa Zvijezde pjevaju.

"Škoro je apsolutni as! Fascinirao me svojim umom, svojim smislom za humor", rekla je.

U međuvremenu je Škoro pokušao postati predsjednik, a na glasačka mjesta mobilizirao je uglavnom desnicu kojoj Kolinda Grabar-Kitarović nije bila dovoljno desna. Kad je njen sugovornik spomenuo Škoru, Remi je automatski reagirala: "Ajme, majko mila."

"Taj čovjek, kad sam ga upoznala, ja sam bila spremna zaboraviti njegov dugogodišnji staž u HDZ-u, jer ljudi smo, radimo sad u potpuno drugoj emisiji i ne želim zbrajati grijehe iz prošlosti. To je bila jedna moja velika škola i pogreška što sam uspjela nasjesti na neke stvari", tvrdi danas Remi.

Dodala je da je Škoro kasnije pokazao pravo lice, koje je u potpunoj suprotnosti sa svime što ona zastupa, te joj je žao zbog te njene izjave. 

"Htjela sam mu dati šansu, nećemo biti seronje, no ispostavilo se da je on seronja", rekla je uz osmijeh.

Ranije je tijekom podcasta izjavila da je Katarina Peović iz Radničke fronte bila jedina predsjednička kandidatkinja koja je dovela Škoru na tanak led i izazvala njegove fašistoidne izjave.

Na pitanje što je potiče da na društvenim mrežama reagira na neke situacije, kratko je odgovorila: "Nepravda."

Nije isključila mogućnost da se i ona politički angažira.

"Mislim da moram jako puno napraviti sa svojom muzikom i reagirati na taj način, na taj način mijenjati svijet. Svakako se ne bih bavila time istovremeno radeći muziku, jer mislim da moraš kod oboje biti u tome", rekla je.

Istaknula je da misli da je zagrebački gradonačelnik Bandić poprilično politički mrtav.

"Uvijek se nekako uspije iskobeljati, ali ja mislim da je ovo posljednji tango i da je sve što se dogodilo s potresom bila kap koja je prelila čašu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.