Raščupana Lindsay Lohan od cigareta se ne odvaja ni u šopingu

PROBLEMATIČNA Lohanica modu ljubi kao sliku svoju, iako to svojim odjevnim kombinacijama često negira. Ipak, ova mlada dama dane nakon prekida lezbijske veze sa Samanthom Ronson krati u šopingu, u kojem je neumorno prate agilni američki paparazzi. Neki dan su je zatekli neurednu i raščupanu kako tamani njujorške ekskluzivne dućane, a u prekidima između biranja novih modnih krpica za nadolazeću sezonu, Lohan je pušila na cesti, telefonirala i usput mobitelom i cigaretama rastjerivala okupljene fotografe.

Lohanica je i nedavno postala kreativna savjetnica za modnu kuću Emanuel Ungaro i zajedno s glavnom dizajnericom kuće Španjolkom Estrellom Archs na Pariškom tjednu mode prezentirala novu kolekciju. Estrella je naslijedila Estebana Cortazara koji je odstupio s mjesta glavnog dizajnera nakon što je potvrđen Lindsayin angažman. Cortazar se, navodno, nije mogao pomiriti s činjenicom da će se ime problematične 23-godišnje glumice povezivati s etabliranim modnim brendom.

Nove grudi, nove usne


Iako je izvršni direktor u Ungaru Mounir Moufarrige reviju najavljivao kao "eksplozivnu kombinaciju", a Lohan je izjavljivala kako je cijelu sebe dala u taj projekt, reakcija modnog svijeta nije niti malo ohrabrujuća.

Osim toga, pažnju medija nedavno je plijenila i novim, povećanim grudima te usnama, ali i novoostvarenom prijateljstvu s još jednom američkom it djevojkom, Miley Cyrus, kojoj su tabloidi savjetovali da se od Lohanice - što prije makne, na sigurno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.