Rambo Amadeus se vraća na faks

POPULARNI glazbenik Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, posljednjih se godina vrlo ozbiljno bavi ekologijom i problemima održivog razvoja. Da bi napredovao na tom području odlučio je upisati postdiplomski studij na katedri za prostorno planiranje na PMF-u u Beogradu.

"Upisao sam poslijediplomski studij. Ponesen napretkom koji znanost daje na ovom području i nužnošću promjena u odnosu prema životnoj sredini odlučio sam unijeti neku metodu i strukturu u ovu moju aktivnost. Znanje mi se ovako gomila bez pravilne metodologije upotrebe" izjavio je za Blic. "Energetska efikasnost sa sobom nosi ozbiljne uštede uz blagotvoran utjecaj na okolinu. Trenutna preokupacija mi je mogućnost pretvaranja zgrade u kojoj živim u pravu eko-kuću budućnosti" dodao je.

Na natječaju Ministarstva ekologije prihvaćen je i Rambov projekt EEE. Tri E projekt je serija televizijskih emisija u kojima će se govoriti o održivom razvoju, ekologiji ali i o drugim stvarima koje se tiču zdravog života jedne zajednice. Emitirati će se u udarnom terminu jer mislim da su ljudi prezasićeni lošim programom i da konačno žele čuti nešto korisno. Scenarij je skoro gotov, a snimanje bi trebalo početi u ožujku iduće godine", rekao je Rambo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.