Puštena snimka s razgovorom Michaela Jacksona i njegovog liječnika

POROTNICI na suđenju osobnom liječniku Michaela Jacksona Conradu Murrayu čuli su snimku koja je izvučena s njegovog mobitela i na kojoj slavni pokojni pjevač u jako lošem stanju govori o djeci. Jackson je sa svojim liječnikom podijelio i planove o povratničkom koncertu. "Bog želi da to učinim. Napravit ću to", čuje se Michael kako mumlja na snimci dok mu liječnik odgovara da je uvjeren kako hoće.

Jackson je liječniku rekao i kako voli djecu jer je sam izgubio djetinjstvo zbog karijere. "Volim ih jer sam nisam imao djetinjstvo. Osjećam njihovu bol", rekao ej Jackson. Nakon toga je dugo šutio pa ga je liječnik pitao je li u redu, a on je odgovorio da spava. Snimku s mobitela koriste tužitelji u sudskom slučaju te njome žele dokazati kako je doktor Murray znao u kakvom je Jackson stanju, no ipak mu je nastavio davati lijekove, uključujući i propofol koji je uz ostale krivac za pjevačevu smrt.

Snimka je puštena tijekom svjedočenja kompjuterskog forenzičara Stephena Marxa, koji je na liječnikovom mobitelu otkrio i drugu snimku iz glasovne pošte. U njoj je Murraya nazvao Jacksonov menadžer Frank DiLeo pet dana prije pjevačeve smrti i ostavio mu poruku. "Siguran sam da znaš kako je sinoć imao jednu epizodu. Bolestan je. Mislim da bi trebao napravit neke testove iz krvi da vidimo što radi", rekao je u poruci DiLeo, koji je umro ranije ove godine. Murray se suočava s kaznom od minimalno četiri godine zatvora ako ga proglase krivim za ubojstvo bez namjere. Njegova obrana se temelji na tvrdnji da je Jackson sam uzeo propofol i ostale sedative.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.