Publika zeznula iskusnog kvizaša na pitanju za 18.000 €. 0 posto njih glasalo točno

Screenshot: HRT

U VEČERAŠNJOJ emisiji kviza Tko želi biti milijunaš? prvi je sudjelovao već iskusni kvizaš Sergej Novosel Vučković, koji je nastavio natjecanje od prošlog tjedna. 

U prošloj emisiji osvojio je 150 eura pa je danas krenuo sa šestim pitanjem za 300 eura. Sergej je naposljetku stigao do 12. pitanja za 18.000 eura, koje je glasilo: "Smatra se da je Salvador Dali svoje slavne brkove modelirao prema brkovima kojeg španjolskog slikara?" 

Ponuđeni odgovori bili su: a) Velasqueza, b) Miroa, c) Grisa, d) Goye.

Sergej nije bio siguran u odgovor pa je tražio pomoć publike, koja je čak 57 posto glasova dala Goyi. Međutim, točan odgovor bio je upravo onaj kojem nitko u publici nije dao svoj glas - Velasquez. No Sergej je poslušao publiku i kući otišao s 5000 eura. 

Natjecatelji ranije prozivali publiku, pisali da namjerno griješe

Inače, publika je nedavno u Milijunašu zeznula i 25-godišnjeg doktora Bornu Antončića. Na predzadnjem pitanju pitao je publiku za pomoć i ponudio odgovor kojem je dala najviše glasova. Međutim, publika je bila u krivu pa je Borna kući otišao s 5000 eura.

"Publika u većini slučajeva nema pojma", "Publika je katastrofa. Neznalice po tko zna koji put. Biraju ih preko veze", "Publika ima jako loše znanje, to se dogodilo puno puta", "Publika služi samo za prvih pet-šest pitanja i to je to",  "Publika je katastrofa, kao da namjerno griješi", "Mislim da taj džoker publike namještaju u studiju", pisali su gledatelji nakon emisije

>>ANKETA Ima li smisla džoker pitaj publiku u Milijunašu?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.