Publika bijesna jer ovaj glumac nije dobio Oscara: "Pobjednik si u našim srcima"

Foto: IMDB

BROJNI gledatelji iznenadili su se kada je nagrada za najboljeg glavnog glumca pripala 83-godišnjem Anthonyju Hopkinsu za ulogu u filmu The Father. U toj kategoriji su uz Hopkinsa bili nominirani Steven Yeun, Riz Ahmed, Gary Oldman i Chadwick Boseman. 

Iako mnogi hvale Hopkinsov talent i glumu u filmu The Father, mnoge gledatelje je razljutilo što nagrada u toj kategoriji nije pripala pokojnom glumcu Chadwicku Bosemanu.

Chadwick je posthumno nominiran za ulogu u filmu Ma Rainey's Black Bottom. Publika se nadala da će zlatni kipić otići u ruke njegove neutješne obitelji. Komentari na Twitteru oko ove teme samo su se nizali. 

"Kralj, legenda, heroj. Slomljen sam zbog njegove obitelji i sramota me zbog ishoda. Anthony Hopkins je imao nevjerojatan performans, ali ovo je moj najbolji glumac", "Uvijek ćeš biti pobjednik u našim srcima", "Drago mi je što nisam gledao dodjelu Oscara ove godine jer bih bacio TV kroz prozor kada bih vidio da Chadwick nije pobijedio", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Podsjetimo, Chadwick Boseman preminuo je krajem kolovoza prošle godine u 43. godini. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.