Prva dama Vatrenih objavila niz fotografija slavlja. Odmah su postale hit

Foto: Instagram

TEAM menadžerica hrvatske nogometne reprezentacije Iva Olivari objavila je nakon pobjede Vatrenih nad Brazilom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru seriju fotografija na Instagramu, koje su vrlo brzo postale hit.

Olivari je objavila zajedničku sliku cijele reprezentacije, stručnog stožera i osoblja na terenu stadiona Education City u Al Rayyanu, gdje je Hrvatska slavila protiv Brazila boljim izvođenjem jedanaesteraca i uz fotografiju je napisala: "Obitelj."

Uz tu sliku objavila je i jednu s Brunom Petkovićem te jednu iz autobusa s Joškom Gvardiolom, Kristijanom Jakićem i glasnogovornikom HNS-a Tomislavom Packom. Fotografije su brzo postale hit i Olivari je skupila tisuće lajkova i komentara.

Objavila je i nekoliko Instagram Storyja od koji je jedan veoma dirljiv, onaj na kojem se grli s Josipom Šimunićem i Nikom Kranjčarom, koji su utakmicu s Brazilom gledali s tribina.

Podsjetimo, Olivari je jedna od najomiljenijih osoba u reprezentaciji. Na toj je funkciji već desetljećima, a posao joj je da sve oko reprezentacije bude u najboljem redu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.