Pronašli smo mladence koji su goste na svadbu pozvali "uplatnicom"

Foto: Facebook

NAKON što je pozivnica za njihovo vjenčanje postala viralni hit, čitava regija se pitala tko su mladenci iz Imotskog koji su svoje goste na svadbu odlučili pozvati "uplatnicom". On se zove Ivan Pervan i živi u Trilju, a ona se zove Marina Dedić i iz Imotskog je.

Pronašli smo Marinu koja je za Index rekla da je pozivnica bila njihov zajednički izbor, iako ju je ona prva zapazila na dogovoru snimanja s fotografom iz Splita. Nakon preuzimanja pozivnica, počeli su ih dijeliti rodbini koja je bila oduševljena originalnošću mladog para.

"Nas dvoje jednostavno volimo takve stvari, a znali smo da nitko od rodbine i prijatelja neće krivo protumačiti pozivnicu", rekla je Marina i dodala da ju je rođakinja zamolila da pozivnicu fotka i postavi na Facebook.

"Ni u snu nisam očekivala ovakvo ludilo zbog pozivnice i moram priznati da me malo uhvatila panika kada sam je vidjela na Facebook stranici "Dnevna doza prosječnog dalmatinca. Znala sam odmah da priča neće stati na tome, a onda su mi svi živi u inbox počeli slati linkove članaka o pozivnici i nastala je ludnica", rekla je Marina i dodala da joj pomalo smetaju predrasude koje neki imaju o običaju darivanja mladenaca u Dalmatinskoj zagori i Imotskoj krajini.

Nismo odoljeli da ne pitamo Marinu jesu li zaruke bile originalne kao pozivnica, a ona je rekla da zaruke "nisu bile nimalo dramatične", te da je Ivan kleknuo s prstenom i zaprosio je. Ipak, u vezi im ne nedostaje romantike, kaže.

"Ivan me redovito iznenadi lijepim gestama, ne mora to biti neki važan događaj. Sasvim običnim danom zna pripemiti lijepe geste misleći i na najmanje sitnice, i uvijek me uspije šokirati."

Marina i Ivan vjenčat će se 26. studenog, a na svadbi će biti oko 200 uzvanika jer, kaže mladenka, imaju široki krug rodbine i prijatelja koji moraju doći na feštu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.